ACS SMART GALAŢI este la MASA GIGANŢILOR!

ACS SMART GALAŢI participă al 4-lea an consecutiv la SUPERLIGA NAŢIONALĂ, incepand cu 1 octombrie la Hotelul Ramada din Mamaia!

ACS SMART GALAŢI caută sprijin de la SPONSORI, pentru a putea participa la cea mai puternică competiţie pe echipe la nivel naţional!

Neavând sprijinul AUTORITĂŢILOR LOCALE,clubul nostru întâmpină grave probleme pentru a reuşi participarea la toate competiţiile şahiste pe plan naţional.

Amintim faptul că juniorii noştri au reuşit promovarea in LIGA SUPERIOARĂ, pe propriile puteri, an de an, reuşind să obţină titluri de MAEŞTRI ai sportului minţii, iar în clipa respectivă, Galaţiul este pus pe harta naţională a şahului datorită acestor copii FORMIDABILI, care au crescut în interiorul clubului.

În prezent, clubul nostru are pe plan local cele mai multe rezultate la competiţiile NAŢIONALE, atât la seniori, cât şi la juniori, e singurul CLUB care a organizat turnee în ultima perioadă cu participare numeroasă, care a crescut şi a obţinut performanţe la compeţiile pe plan naţional individual.

Având în vedere situaţia actuală, clubul ACS SMART GALAŢI caută sprijin de la SPONSORI PRIVAŢI, care să ducă mai departe munca acestor copii minunaţi, ce reprezintă Galaţiul de ani de zile în SUPERLIGA NAŢIONALĂ DE ŞAH! http://chess-results.com/tnr579172.aspx?lan=27

ACS SMART GALATI: Ne pasă prea mult de şah!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *