Despre noi

Asociatia Clubul Sportiv Smart Galati a fost fondată la începutul anului 2014, având ca misiune principală promovarea și dezvoltarea șahului în comunitatea locală și în rândul tinerilor pasionați de acest sport nobil.

Prin activitățile desfășurate, ne propunem să atingem mai multe obiective fundamentale:

  1. Continuarea pregătirii pentru performanță: Ne concentrăm pe susținerea și îndrumarea sportivilor care s-au remarcat deja prin rezultate deosebite la competițiile naționale și internaționale, atât în rândul juniorilor, cât și al seniorilor. Prin programe de pregătire intensivă și susținere logistică, încurajăm excelența și continuarea performanței la cel mai înalt nivel.
  2. Descoperirea și formarea de noi talente: Suntem dedicati descoperirii și formării noilor talente în domeniul șahului. Prin programe de identificare a potențialului și dezvoltare a abilităților, ne străduim să cultivăm viitoarele generații de campioni în acest sport.
  3. Promovarea șahului în școli și grădinițe: Susținem introducerea și integrarea șahului în programele educaționale ale școlilor și grădinițelor din Galati. Organizăm sesiuni de instruire, turnee și evenimente pentru a populariza și familiariza copiii și tinerii cu beneficiile și plăcerile practice ale acestui joc fascinant.
  4. Organizarea de competiții de șah: Facem eforturi constante pentru a organiza competiții de șah pe multiple niveluri de performanță și categorii de vârstă. Încurajăm participarea activă a comunității șahiste și creăm oportunități pentru competiții juste, echitabile și stimulative, care să încurajeze dezvoltarea continuă a abilităților și spiritului competitiv.

În ansamblu, Asociatia Clubul Sportiv Smart Galati este un catalizator pentru creșterea și afirmarea șahului în rândul tinerilor din Galati, oferindu-le o platformă solidă pentru dezvoltare personală, excelență sportivă și contribuție activă la comunitatea locală și la scena șahului național și internațional.