Vrem să jucăm în SUPERLIGĂ!

ACS SMART GALAȚI, cel mai puternic club de șah din Galați, va juca si in anul 2020 in SUPERLIGA NAȚIONALĂ DE SAH!
Anul acesta am obținut un mic sprijin de la PRIMĂRIA GALAȚI, dar nu este suficient pentru a participa și a face față cluburilor c-un buget extrem de mare. Majoritatea jucatorilor din cadrul echipei noastre sunt copii în jur de 16-17 ani, copii care ne-au adus in cel mai prestigios eșalon al șahului românesc, copii de care suntem mândri pentru rezultatelor lor, copii pe care ii antrenam si cresc in fata noastra. Chiar daca competitia in sine este dedicate seniorilor (se joaca la 6 mese cu obligativitatea de a avea in echipa un junior sub 20 ani) noi vom avea in echipa 4 juniori.
Lucian Gilea, presedinte Acs Smart Galati: “Aceasta competitie aduna la start cele mai puternice 10 echipe din tara, care au in componenta lor jucatori straini cu coeficient valoric foarte mare si sahisti seniori romani, care sunt in top 50 al clasamentului valoric. Ca si anul trecut, cand ne-am clasat pe locul 7, vom miza pe juniorii antrenati de noi, pe antrenorii si instructorii din cadrul clubului care sunt si jucatori activi si poate cu 1-2 jucatori straini sa reusim sa indeplinim obiectivul echipei – clasarea pe locurile 1 – 8 in Superliga Nationala.
In paralel ne vom prezenta cu o echipa competitiva si in Divizia B cu obiectivul declarat de a promova in divizia A (esalonul inferior Superligii Nationale). Avem multi juniori buni, de perspectiva, carora trebuie sa le dam sansa sa joace la cel mai inalt nivel.”
Speram sa reusim sa asiguram bugetul necesar echipelor pentru deplasarea in septembrie – octombrie la aceste competitii. Speram sa gasim sponsorizarile necesare care sa ne ajute in atingerea obiectivelor.
Incepand din luna august, saptamanal, va vom prezenta pe site-ul clubului si pe pagina de facebook atat jucatorii consacrati, cat si jucatorii care bat la portile performantei!
116439498_4098221303583973_2749232121307510578_n

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *