SUNTEM IN SUPERLIGA NATIONALA!

AM FĂCUT ISTORIE!

ACS SMART GALAȚI s-a dezlănțuit în DIVIZIA A!

ACS SMART GALATI s-a calificat în cea mai importantă competiție naționalăȘ SUPERLIGA NAȚIONALĂ!

CU 7 GĂLĂȚENI, cu 4 copii în echipă, de 14-16 ani, ACS SMART GALAȚI a fost inbatabilă în Divizia A! Avem SENIORI dârzi și dedicați în Galați! Avem copii GĂLĂȚENI VALOROȘI! Avem prezent! Vom avea și viitor! GALAȚIUL ȘI ȘAHUL GĂLĂȚEAN SE FACE din nou AUZIT! ACS SMART GALAȚI a spart orice record, orice rezultat pozitiv, orice vis sau speranța! ACS SMART GALAȚI a făcut ISTORIEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

Acum 2 ani de zile, ACS SMART GALAȚI abia făcea o echipă, tot de juniori, ca să participe în Divizia B pentru experiență, plăcere, pentru joc. De fapt, ACS SMART GALAȚI punea primele cărămizi la construirea unui grup unit, inimos, talentat, ambițios și înfometat de performanță. ACS SMART GALAȚI a ridicat acest grup, pas cu pas, cu multă muncă, greutăți, emoții și adrenalină. ACS SMART GALAȚI a organizat turnee puternice pentru toți copiii din Galați, ACS SMART GALAȚI a participat la toate turneele din Galați, inclusiv la cele la care ‘’avea interdicție’’ din invidia și orgoliul unor oameni (ALO, aici e ACS SMART GALATI! ’’Ăia mici. Ăia inexistenți’’. Sunteti bine?!!?). ACS SMART a fost la toate turneele cluburilor partenere naționale, chiar dacă ne-a fost greu: pentru unii scoala, problemE materiale, oboseala, timp. ACS SMART GALAȚI a construit și a ridicat ȘAHUL GĂLĂȚEAN, cărămidă cu cărămidă, în ultimii ani! Fără jucători transferați, fără vedete din alte județe care să consume banii locali dați de administrația locală, fără ‘’fomfeuri’’, fără trompete! Când alții au cântat la trompetă, ACS SMART GALAȚI a preferat să folosească pianul! Liniște, pace! Ascultați acum bucuria pianului! Ascultați liniștea! Ascultați performanța! Ascultați strigătul jucătorilor și copiilor de la ACS SMART GALAȚI: ‘’Am fost aici mereu, la fel de buni, la fel de puternici, la fel de energici!’’. ACS SMART GALAȚI a construit!

Anul trecut ACS SMART GALAȚI a participat la Divizia B cu 2 echipe, majoritatea din copii. Cu două echipe, ambele puternice, ambele dornice de joc. Am promovat in Divizia A. Am promis că munca celor ce au ajutat la promovare, va fi răsplătită! Nu vom face transferuri străine, nu vom mânca pâinea șahului gălățean, pentru imaginea unui turneu, și vom juca numai cu jucători gălățeni, numai cu acești copii minuntați ce au dus mereu greul clubului! Ei reprezinta emblema, sufletul și emoția acestui grup! Lor le mulțumim și noi că existăm, respirăm prin ei, zâmbim prin ei, ne simțim antrenori prin ei!

Anul ăsta cineva a spus: ’’A venit ceasul!’’ Și chiar a venit! ACS SMART GALAȚI a răbufnit! ACS SMART GALAȚI a arătat ce s-a întamplat în acești ani! Mai puține vorbe, fără trompete, fără zgomote! Noi vorbim pe tablă, cu ce construim! Noi vorbim pe tablă, cu ce avem! Noi vorbim pe tablă, că în afara ei, e prea mult zgomot!

O echipă spectaculoasă, o echipă gălățeană 100%, o performanță UNICĂ pentru Galați, să promovezi numai cu jucători GĂLĂȚENI, iar 4 din ei să fie minori! O performanță NAȚIONALĂ ca o echipă să promoveze în SUPERIGĂ cu o echipă formată de copii de 14-16 ani, copii care s-au bătut cu maeștri internaționali, maeștri FIDE!

Să nu uităm de seniori! Lucian Gîlea- motto-ul!, Dănuț Radu – psihologul! și Robert Pîsu – echilibru!, mereu alături de ei! Mereu antrenamente, mereu observații, mereu exerciții si terapii psihologice! Toți pentru unul, unul pentru toți!

Și cei 4 FANTASTICI! Da, da, da! Samuel Ghimpu – Atotcuceritorul!, Crăciun Alexandru – Muntele de seriozitate!, Dobrin Alexandru – Robocop-ul strategiei!, Coca Cristian – Ofensivul Elitei!, ce le mai poți spune acestor copii? Ce? Bravo, FANTASTICILOR!

Dorim să precizăm că aceste rezultate se datorează tot clubului ACS SMART GALAȚI, fiindcă au crescut împreună, în turnee, în ambitii, în orgolii, în cantonamente, în decizii. Mulțumim tuturor părinților de la ACS SMART GALAȚI, tuturor jucătorilor, tuturor antrenorilor din Galați și tuturor jucătorilor care au dezvoltat nivelul de șah din Galați, prin prezență, prin dârzenie, prin dedicație!

Am vrea sa-i multumim si lui Apostol Ionut Valentin, jucător vechi de șah dn Galați, care zilele astea a venit special la Gilău, a pregatit copii la nivel psihologic, impreună cu Dănuț Radu.

Mulțumim și PRIMĂRIEI GALAȚI pentru ajutorul acordat, aceste rezultate li se datorează și lor!

Lucian Gilea: ‘’ “In acest moment, proiectul Smart Galati, conceput in anul 2015, ajunge sa aiba rezultatele asteptate. Am dorit sa promovam jucatorii galateni atat la seniori cat si la juniori. Am reusit promovarea in Superliga Nationala de seniori cu o echipa formata numai din jucatori galateni si mai mult, avand in componenta 4 juniori sub 15 ani. De obicei, echipele care vizeaza promovarea vin cu straini sau jucatori consacrati, dar niciodata cu atatia juniori, mai ales asa mici. In continuare vom promova tineri dar vom dori si performanta.”

Mihailiuc Flavius: ‘’Ascultați pianul. Totul e tăcere!’’

https://www.youtube.com/watch?v=GdU6snztM0A

http://chess-results.com/tnr380467.aspx?lan=27

ACS SMART GALATI: ‘’ÎMPREUNĂ AM AJUNS LA VÂRF!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *