THE FINAL COUNTDOWN! ACS SMART LA DIVIZIA A!!!!!!!!

galati-610x300

07.10.2018

 

 

Well, well, well, clubul ACS SMART GALATI a ajuns la apogeu! Ne batem in Divizia A la sah!

 

Un club format de cativa ani, din ambitia, perseverenta si munca unui om, actualul presedinte la club, domnul antrenor Maestru Fide Lucian Gilea, lucrarea sa dee artă a început să fie valorificată. Pe lângă multiplele rezultate la copilași (medalii naționale individuale și pe echipe), echipa ACS SMART GALAȚI s-a dezvoltat și la seniori, mai mulți oameni crezând în proiectul clubului, atunci când nimeni nu-i dădea șanse.

 

Politica clubului? Promovăm șahul gălățean! Echipa ACS SMART GALAȚI va reprezenta Galațiul numai cu jucători născuți și crescuți în Galați! Și ce e mai frumos, decât să te duci la luptă, cu proprii cavaleri? Fără improvizații, fără transferuri, fără mercenari, fără outsideri! Unde e vorbă, nu e tocmeală! Vrem să întărim șahul gălățean, vrem ca fiecare ajutor pe care-l primim din partea autorităților locale și sponsorilor, să-l investim in VIITORUL ȘAHULUI GĂLĂȚEAN! FIINDCĂ NE PASĂ DE GALAȚI! Poate prea mult….

 

Și să trecem la treabă, zicem! După multă muncă, lacrimi, sudoare, emoții și suspans, am reușit promovarea in Divizia A. Încă de când am promovat, am promis că ne vom prezenta numai cu jucători din Galați. Nu vrem să facem transferuri costisitoare, pentru un singur turneu, pentru a demonstra că un nume de club este reținut într-un clasament datorită altor factori ce nu țin de Galați. Merităm să fim în Divizia A, și dacă merităm să ne menținem la acest nivel, o s-o facem, dar numai cu ce-am crescut, ce-am investit, cu munca noastră de ani de zile duse în acest frumos oraș de pe malul Dunării! Fiindca spiritul ACS SMART GALAȚI a fost de luptă mereu!

 

Și haideți să lăsăm puțin spiritul Troia și să trecem la echipă. Echipa? Plecăm să jucăm cu 3 antrenori gălățeni și 4 copii, crescuți în Galați! Copiii ne-au adus promovarea în Divizia A, cu ei defilăm, fiindcă este meritul lor!

 

Cum 3 antrenori în echipă? Păi am devenit un club organizat, cu antrenori pe hărtie, nu auto-denumiți.

 

Maestru Fide – Lucian Gîlea – Cel care va conduce intreaga delegație, antrenor cu rezultate la copii de an de zile, jucător cu rezultate bune și pe plan național, organizator de turnee, arbitru național.

 

Maestru Fide – Robert Pîsu – Jucător omniprezent la turnee, serios, pasionat de șah peste măsură, care are grupe de copii în cadrul clubului ACS SMART GALAȚI, care antrenează în paralel și juniorii mari de la club, la turnee importante.

 

Dănuț Radu – responsabilul pe parte de natură psihologică, iar medaliații din cadrul clubului știu acest lucru!

 

Pe lângă cei 3 antrenori, în jurul lor, de-a lungul timpului, copiii au evoluat și au crescut armonios în tăria jocului. Acum și-au unit forțele împreună să facem Galațiul cunoscut, cu jucători din Galați! Fiindcă vorba aia…ce e prea bun, e prea de la țară!

 

 

Tot lotul de copii, medalit anul ăsta la Campionatele Naționale de Juniori pe echipe de la IașiȘ Ghimpu Samuel, Craciun Alexandru, Dobrin Ionut, Coca Cristi The Big FOUR!

 

O echipă de medaliați, o echipă unită, o ECHIPĂ GĂLĂȚEANĂ! DUNĂREA a dat tot ce-i mai bun, GALAȚIUL este reprezentat cu onoare la DIVIZIA A!

 

OBIECTIV? Tot mai sus, ca venim de acasă, frate! CLASAREA pe locurile 1-3, vrem pe PODIUM, chiar dacă suntem în premieră în Divizia A! WE ARE ALL IN!

 

Am dori să facem și câteva observații asupra acestei echipe și turneu:

 

  1. Împreună cu DIANA GALAȚI, care la fel, se prezintă la DIVIZII, numai cu jucatori gălățeni, promovăm jucătorii din GALAȚI și investim în ei! Fiindcă vrem ca toate vapoarele să se oprească la Galați de acum!

 

  1. Jumătate din echipă este formată din copii! La acest nivel, considerăm că avem copii extraordinari, ce pot face oricărui nivel la șah!

 

  1. Echipa este foarte unită și echilibrată (3 antrenori, 4 copii), astfel încât în fiecare seară se vor face antrenamente și se va întreține atmosfera de grup deja implementată în fiecare jucător.

 

ACS SMART GALAȚI – Defilăm cu forțele GALAȚIULUI! FORȚA ACS SMART GALAȚI!

 

Mulțumim și Primăriei Galați pentru ajutorul acordat! ÎMPREUNĂ RIDICĂM GALAȚIUL!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *