Pasărea Phoenix a fost cucerită!

 

Poiana Pinului a devenit POIANA ACS SMART GALATI!

Am erupt lângă vulcanii noroioși!

Cea mai mare delegație din Galați – nu mai puțin de 17 reprezentanți au fost prezenți la Cupa Phoenix Buzău, împărțiți la toate Turneele organizate:

– 14 jucători: seniori, juniori, la toate categoriile de vârstă.

– 1 arbitru șef-principal în persoana domnului președinte Lucian Gîlea: arbitraj impecabil de Champions League.

– 1 membru Consiliul Director: Dăianu Cristian.

– 1 însoțitor-părinte ce a avut grijă de copii (și de atmosferă:D) domnul Tăran.

Un turneu foarte reușit de staff-ul nostru, care au jucat la primele mese aproape la toate turneele!

Am obținut rezultate remarcabile, creșteri masive de Elo și premii importante pentru evoluția jucătorilor în viitor.

Astfel, la seniori, LOCUL 3 la General, a ieșit Robbbbert Pîsuuuuu, care și-a obținut și titlul de MAESTRU FIDE! BRAVOOOO ROBBERRRT! O să vorbim despre acest succes, separat, fiincdcă este o premieră și un titlul absolut meritat și muncit! All the odds are in your favor!

Tot la seniori, Cristian Coca a reusit locul 1 la Elo sub 2100! Nedorind să joace la Turneul B sub 14 ani, ca să aibe jucători puternici și să se bată cu greii, Cristi a răspuns pe măsură! Iată si vorbele lui înainte de concurs, când a fost întrebat e Mihailiuc Flavius de ce nu joacă la Turneul B: ‘’Pentru ce sa joc la copii, cand Turneul A de seniori este mai puternic?’’ Asta da, atitudine! Fiindcă asta am învățat la ACS SMART GALATI! Atitudine de învingători, de luptători! We are the fighters of the storm!

La juniori, sub 14 ani, Ciprian Constandache repetă evoluția impecabilă de la Tulcea de anul trecut, și reușește să se claseze pe locul 1 la General, deși plecase de la start-up de pe locul 5! Bravo CIP! Bravo CIPI!

Tot la sub 14 ani, o evoluție la fel de bună a avut-o și ”maestrul Florinel”, cum îl alintăm noi, în persoana lui Florin Mihai. Mereu în față, mereu la primele mese, a obținut al doilea loc la sub 12 ani! Bravo FLORIN!

Și totul nu s-a terminat aici. De ce? Păi avem și fete în club, și încă cum! Moisiiiiiiiiiii Dianaaaaaaaaaaaaaaa! (trebuie să vorbim cumva cu RIP Michael Jackson să schimbele numele melodiei). Locul 1 la fete, iar evoluția ei începe să se lumineze din ce în ce mai tare de când s-a transferat la ACS SMART GALAȚI! Să fredonăm și câteva versuri din melodia amintita mai sus: ’’For those who have prestige, Who promise fortune and fame.’’ Congratulations, Diana!

Și ceilalți copii de la ACS SMART GALAȚI au evoluat bine, un concurs de antrenament, ce ne pregătește pentru echipele concursurile de la mare și echipele de juniori de la Iași, in iulie. Felicitări tuturor participanților!

Felicităm și celorlalți gălățeni care au obținut premiu: Stan Bianca de la Diana Galati, dar care se antreneaza cu ACS SMART GALATI – Locul 1 la fete sub 10 ani maestru internațional Marius Manolache (printre greii Poiana Pinului de ani de zile) și mai ales felicitări domnului maestru veteranul Mihai Tufă, care a avut un turneu excelent, cu partide grele și lungi, experiența își spune cuvântul! Și valoarea! Felicitări, Babicu’! 🙂

De organizare? Păi mai avem cuvinte? Ireproșabilă ca în fiecare an! Domnul Iordăchescu Sorin ne oferă mereu condiții și-o atmosferă terifiant de seducătoare! Prezent la orice problemă apărută și rezolvată instant, foc de tabără ca-n povești, grătar pe cinste, la anul cu siguranță ne întoarcem în număr mare! Vă mulțumim pentru organizare, implicare si dedicare!

ACS SMART GALATI – Un grup unit și valoros! Peste tot!

http://chess-results.com/tnr352247.aspx?lan=27&art=1&rd=7

https://www.facebook.com/SmartGalatisah/posts/1998053986934059

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *