NU MAI TRAGEȚI DOMNUL SEMACA!

29683905_1914254375314021_2128584708338725349_n

 

 

ANALIZA ȘAHULUI GĂLĂȚEAN: ACS SMART GALAȚI LA CĂCIULATA – CĂLIMĂNEȘTI!

Acest articol are menirea de-a transpune realitatea șahului gălățean, pe cifre pe dovezi, pe fapte și pe afirmațiile celor implicați în șah.

 

Mai de curând au fost FINALELE CAMPIONATELOR NAȚIONALE PE JUNIORI, la Căciulata-Călimănești. Orașul nostru a fost unul dintre cele mai mari delegații, respectiv 40 de jucători talentați.

Să facem puțin și o retrosprectiva a clubului ACS SMART GALAȚI:

1.ACS SMART GALAȚI, un club născut de 2-3 ani,  a avut aproape jumătate de copii: 17 juniori!!!! 17 copii care participă an de an cu șanse foarte mari la premii. la orice concurs național!

  1. Toți copiii ce au reprezentat ACS SMART GALAȚI, au fost copii născuți în Galați, antrenați în Galați, copii ce reprezintă roadele și succesul Galațiului!
  2. Acești copii minunați, au fost însoțiți de doi antrenori ai clubului: Gilea Lucian și Dăianu Cristian. Ambii antrenori la ACS SMART GALAȚI, ambii au antrenamente în fiecare săptămână, sunt trup și suflet pentru ca acesti copii să crească, sa evolueze, să reprezinte șahul gălățean la un nivel foarte înalt. De evidențiat că antrenorii au ținut zilnic legătura cu ceilalți antrenori din Galați: Mihailiuc Flavius, Ionică Robert, Pîsu Robert și Dănuț Radu pentru a urmări starea de spirit, pentru a influența mereu pozitiv starea copiilor, pentru a menține legătura între copii și părinții care nu i-au putut însoți, pentru a putea face inclusiv antrenamente de la distanța și de îî motiva. Aceste lucruri nu se văd pe exterior, dar se transpun clar în jocul copiilor. O altă observație, mulțumim și domnului antrenor Ciobanu Adrian de la Diana Galați (cu care avem o relație apropiată, având acelasi scop: de-a crește COPIII GĂLĂȚENI!). Mulțumim, domnul REX! J
  3. Pe lângă cel mai mare delegație din Galați, am avut și cel mai strâns grup! Fiindcă suntem o familie! Antrenamente, discuții cu părinții, băi termale, jocuri, distracții, zile onomastice, torturi, mini-party-uri, fiindca la ACS SMART GALAȚI bucuria de-a fi împreună este mereu, indiferent de rezultate!
  4. Singurii copii gălățeni care au obținut medalii au fost: inegalabilul Ghimpu Samuel, specialul Tăran Sebastian de la ACS SMART GALAȚI și fenomenul Antonică Dragoș. Din 3 copii gălățeni ce-au urcat pe podium, 2 au fost de la ACS SMART GALAȚI, unul de la Diana Galați. Sunt singurii copii MEDALIAȚI, ce-s antrenați în Galați, ce-au crescut în Galați, CE RIDICĂ JOCUL celorlalți copii din Galați, crescând competivitatea, ambiția și orgoliul. VĂ MULȚUMIM, CAMPIONILOR! FELICTĂRI ACS SMART GALATI ȘI DIANA GALAȚI.

Ținem să mulțumim și antrenorilor de la GENIUS GALAȚI. TOȚI copiii ce-au obținut medalii, au trecut și prin mâna lor, având un rol decisiv în cariera lor șahistă!

  1. Suntem ABSOLUȚI MÂNDRI de COMITETUL DE PÂRINȚI de la ACS SMART GALAȚI! Nu vrem să dăm nume, de teamă să nu transformăm articolul in romanul Moromeții! Pur și simplu, la orice problemă, am avut susținere de peste tot! La momentele cruciale, de cumpână, la probleme de organizare, la nivel de implicare, la nivel de creare a atmosferei, la nivel de înțelegere, la nivel chiar și de acțiuni de binefacere..ACS SMART GALAȚI este în genunchi! A vă mulțumi, este prea puțin! Ne scoatem pălăria că sunteți lângă noi! Prin dumneavoastră și prin copiii minutați pe care-i aveți, ne face și pe noi mândri de meseria de antrenori! Fără voi, noi nu am exista!
  2. Membrii din conducere sunt atenți la orice detaliu! Avem în Consiliul Director și în gama de antrenori: ingineri, psihologi, pedagogi, profesori, scoute-uri, maeștri FIDE, specialiști în relația cu mass-media și arbitri naționali – așa cum trebuie să arăte intr-adevăr un club de ȘAH PROFESIONIST! FIINDCA NE PASĂ!
  3. În perioada în care am fost la Căciulata, ceilalti membri au făcut pregătire la club cu ceilalti copii și-au organizat chiar competiții în mediul rural! Asta fiindcă am ajuns la un nivel f. ridicat, în care fiecare de la ACS SMART GALATI doresțe să ridice ȘAHUL GĂLĂȚEAN, indiferent de moment și loc!
  4. Sala de club în aceste zile se află in renovare. Fiindcă performanțele aduse de copii noștri ne obligă Să RIDICĂM STEAGUL! Clubul răspunde: Duceți-ne spre cel mai înalt vârf, ca avem noi grijă să construim telecabina! FIINDCĂ RESPECTĂM ORICE PERFORMANȚĂ!
  5. CLUBUL ACS SMART GALAȚI mulțumește AUTORITĂȚILOR LOCALE pentru sprijinul acordat! Toate acumulate, au dus la acest nivel de performanță!

 

ACS SMART GALAȚI VĂ MULȚUMEȘTE!

 

P.S.1. – In curand, vom organiza si activițăți extra în cadrul grupului.

 

P.S.2. – O să avem grijă, în viitor, ca aceste succese să se repete și să se inmulțească!

P.S.3. – Vom reveni și c-un articol despre crearea CSM GALAȚI de către PRIMĂRIE și POZIȚIA în care se află ACS SMART GALAȚI!

 

ACS SMART GALAȚI: NE PASĂ DE ȘAH! POATE PREA MULT!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *