Superliga Nationala de sah – Ultima runda

23770367_1469324153163959_118317821_oDin nou emotii, din nou luptam pentru medalii!

Maine, va avea loc ultima runda, in cadrul Campionatului National de sah pe echipe pentru seniori – SUPERLIGA, competitie in care echipa feminina a clubului nostru lupta pentru medalia de bronz.

Meciul va fi extrem de dificil, adversara fiind titrata echipa a CS Studentesc Medicina Timisoara, vicecampioana de anul trecut, club care are in componenta 3 jucatoare din lotul national al tarii noastre. Chiar si asa, fetele noastre – Traistaru Teodora, Aciu Malina – Andreea, Vasile Teodora si Cimpean Andra se simt increzatoare si vor lupta pentru victorie.

Lucian Gilea antrenor ACS Smart Galati: “Va fi un meci greu in care plecam cu sansa a doua insa credem in sansa noastra. Speram sa castigam si sa ne intoarcem in Galati cu aceasta mare performanta. Nu este o intamplare ca ne aflam aici, tinand cont ca si anul trecut am jucat ultimul meci cu medalia pe masa, insa atunci nu am reusit terminand competitia pe locul 4. Obiectivul nostru, clasarea pe locurile 1-6 a fost indeplinit deja, insa fetele simt ca pot mai mult si sunt increzatoare. Sa le uram succes!”

Mai jos se poate vedea clasamentul si rezultatele inregistrate pana acum http://chess-results.com/tnr313259.aspx?lan=27

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *