Am cucerit Marea Neagra si ne-am intors! 21-22.10.2017 Mangalia

22552827_1541241639257125_4174730186630324206_n

O delegatie numeroasa a jucat zilele trecute in statiunea Mangalia turneul CUPA ARMATEI ROMANE. Cum era de asteptat, jucatorii ACS SMART GALATI s-au luptat si-au obtinut premii la fiecare concurs la care am participat!

Sa incepem cu turneul A! Totii juniorii, care ne-au reprezentat la DIVIZIA B, au jucat constant la primele mese, batandu-se chiar intre ei! Unde nu avem adversari, ne comparam puterile intre noi! Mai mult de atat, campionii nostri de 14 ani, s-au batut cu bulgari si jucatori mult mai experimentati la primele mese: La Smart nu se sta la discutii, indiferent de adversar. Craciun Alexandru, Ghimpu Samuel, Coca Cristian, Dobrin Ionut, s-au zbatut pana in ultima runda, aratand un curaj imperial si-o experienta de joc colosala. S-au clasat si-n premii Samy si Cristi luand la sub 16 ani, iar Alex si Ionut la sub 14 ani. O evolutie buna a avut-o si Ungureanu Florin, avand un plus impresionant de Elo, usor, usor, o sa ajunga un adversar de temut.

Turneul C! The camphion….Taran Sebastian! Mereu in fata cu noul transfer, Boghici Bogdan, care a fost in fata pana la ultima runda, a reusit sa obtina locul 1 la U10. De asemenea, Sababei a avut un turneu foarte bun, ajungand locul 1 la sub 8 ani. Tot o evolutie pozitiva au avut si Marcu Denis 4 puncte, si Cosnita Victor si Ungureanu cu cate 3 pct, care au avut un joc constant si acumuleaza experienta necesara pentru varsta lor.

Asadar, ne-am intors cu o ploaie de premii, venind de la Marea Neagra cu amintiri, trofee si-o atmosfera de grup unita creata de Daianu Cristian.

ACS SMART GALATI: Jucam din placere, mutam cu putere!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *