S-a făcut istorieeeeee! Istorieeeeeee!

✅✅✅ Prima medalie din istoria șahului gălățean la SUPERLIGA NAȚIONALĂ a fost obținută de ACS Smart Galati!

🥉🥉🥉MEDALIE DE BRONZ PENTRU ȘAHUL GĂLĂȚEAN!

🏆🏆🏆 Formată din 8 jucători, dintre care 4 gălățeni, ACS SMART GALAȚI a întrecut orice barieră la SUPERLIGA NAȚIONALĂ 2023, desfășurată în stațiunea Eforie Nord! Echipa a fost coordonată de președintele clubului, mentorul și artizanul Lucian GÎLEA, care a arătat tuturor că se poate, dacă investești mult timp și pasiune în ceea ce îți place să faci! Implicare, devotament și multă muncă!

💯💯💯 Rezultatul este atât de senzațional, mai ales că în echipă am avut doi juniori gălățeni, crescuți și formați în Galați!

⚠️ Antonică Dragoș

⚠️ Ghimpu Samuel

💎💎💎 Cei doi juniori au început șahul la o vârstă fragedă, au participat la “n” competiții naționale și internaționale, iar acum își culeg singuri roadele muncii!

🙏🙏🙏 Micii noștri campioni s-au duelat de la egal la egal cu cei mai buni jucători din țară și nu numai! Un rol semnificativ de mare, îl are suflarea șahistă din Galați, deoarece cei 2 au trecut prin cariera lor și la alte cluburi din Galați, respectiv Diana Galati și Genius Galati. În acest sens, amintim aici pe domnii antrenori Mihai Tufă, Florin Păunescu și Ionel Covrig, deoarece acest rezultat reprezintă roadele de peste ani a antrenorilor de șah din Galați! Tuturor, felicitări!

🎉🎉🎉 Mai mult de atât, Dragoș ANTONICĂ și-a făcut și ultima normă de maestru internațional!

👏👏👏 Rezultate excepționale au fost și pe mese.

✅ LOCUL 3 – MASA 1 – ADAM KOZAK

✅ LOCUL 2 – MASA 4 – BALTAG IULIAN

✅ LOCUL 1 – MASA 6 – ANTONICĂ DRAGOȘ

❤️❤️❤️ PERFORMANȚA OBȚINUTĂ ESTE UNA ISTORICĂ! SAVURĂM din plin această performanță!

💙💙💙 Nu în ultimul rand, și pe ceilalți antrenori de la ACS SMART GALAȚI, respectiv Flavius MIHAILIUC, Iulian Gălățanu, Cristian DĂIANU și Robert IONICĂ, care zilnic au analizate fiecare moment din runde și au stat Cu sufletul la gură pentru ca ACS SMART GALAȚI să se claseze pe PODIUM!

👏👏👏 MULȚUMIM și lui Robert PÎSU, jucător-antrenor la club, care a stat zilnic lângă echipă, încurajând jucătorii!

💎💎💎 Dorim să mulțumim autorităților locale (Primăria Galati – Consiliul Local Galati) pentru ajutorul financiar primit și firmei PRUTUL SA ! Fără ei, nu puteam crea o echipă atât de competitivă!

♟️♟️♟️ Fiindcă ne pasă de ȘAH! POATE PREA MULT!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *