Bilant remarcabil la Echipele Individuale pe Echipe!

20369115_1607375519335243_88129522823616619_o
 
Din cele 5 echipe avute, 3 din ele au obtinut medalii, celalalte doua fiind aproape si ele de podium!
 
ACS SMART GALATI a plecat la drum cu echipele de baieti, avand 5 echipe la numai 3 categorii. Astfel, ne-am prezentat atat pentru performanta, cat si pentru a creste copiii din propria popiniera. De evidentiat faptul ca, in fiecare echipa, am avut minim 2 galateni, iar asta pentru ca ne-a interesat ca sahul galatean sa progreseze prin copiii ce s-au nascut si crescut in Galati, respectandu-ne principiul si promisiunea atat fata de autoritatile locale, cat si fata de toti ce au luat contact cu noi: ‘’la ACS SMART GALATI se promoveaza pasiunea, munca si devotamentul pentru sah.’’
 
 
Ghidandu-ne pe aceste lucruri, am pornit la drum si cu antrenorii Lucian Gilea si Cristian Daianu, pentru a-I putea pregati profesional si psihologic pe micii sahisti. Acestia insa au fost sustinuti si din Galati, atat de ceilalti membri de concducere ai clubului, cat si de parinti. Un club unit, cu inima mare si cu mare pasiune asupra tot ce inseamna sah.
 
 
Vom incepe cu B14 – baieti sub 14 ani. Aici, dorim sa remarcam si sa laudam faptul ca primele 4 locuri din concurs, au fost obtinute de echipe galatene! Acest tablou trebuie pus in rama si pastrat vesnic pentru istorie! Acest lucru se datoreaza copiilor, apoi tuturor antrenorilor din Galati, parintilor si persoanelor ce s-au implicat in dezvoltarea sahului galatean. Aici, ambele echipe au obtinut medalii, terminand pe podium si facandu-l rosu: ACS SMART GALATI nu doarme! Au fost mari emotii, orgolii si spirit de performanta, mai ales ca toti s-au simtit jucand ca acasa, avand adversari majoritatea galateni. Doua medalii ce cantaresc mult in evolutia copiiilor in cariera lor sahista. Sa ne incununam campionii:
 
 
B14 – prima echipa: Florin Coman, Coca Cristi, Craciun Alex
B14 – a doua echipa: Mihai Cristian, Plugaru Rares, Coticeru Dragos, Stancu Filip
 
 
Echipa B12 – grupa de infarct! Mereu Galatiul a fost considerat un oras plin de fairplay in orice sport, dar aici s-au depasit limitele! In prima runda, prima echipa a Smartului a terminat la egalitate cu echipa a 2-a, fapt ce-a ne-a privat de-o medalie. Asta inseamna ca orice meci s-a jucat cu inima stransa, chiar daca am jucat intre noi! Iar asta fiindca antrenorii de la ACS SMART GALATI, i-a invatat mereu pe juniori sa joace concentrati la fiecare partida, indiferent de rezultat, inspirandu-le spiritul de luptatori! Nu sunt nemultumiti ca acest lucru ne-a scos de pe podium, ci suntem recunoscatori ca acesti copii ne-au ascultat sfaturile si munca noastra n-a fost in zadar. Astfel, desi in penultima runda reusisem sa batem CSM BUCURESTI, liderul clasamentului, ne-am ratacit putin in emotii la final. Jucand c-un adversar puternic, cu medalia de aur pe masa, daca triumfam, si cu mentalitatea de acasa de la antrenori, sa joace fiecare indiferent de rezultat, echipa a terminat la egalitate, toti 3 facand remize. Cum celelalte scoruri nu ne-au avantajat, am ocolit medalia, facand cunostinta a cata oara cu legile lui Murphy. Dar atitudinea a fost una de invingatori, de lideri, de luptatori!
 
Legile lui Murphy le-am depasit la sahul activ, obtinand medalia de ARGINT! 🙂
 
Echipa B12 – echipa 2. Terminand la egalitate cu prima echipa la sah clasic si invingand prima echipa la sah rapid, a vrut sa ne demonstreze: Suntem si noi aici! Fara emotii, seriosi, receptivi si ce mai veseli 🙂 Felicitari pentru darzenia de care au dat dovada!
 
Echipa B10 – Cele mai mari emotii, meciuri de ocolit pentru cei bolnavi cu inima! In penultima runda, la meciul cu CSM Otopeni, numai spectator sa nu fi fost! Antohi pe masa 3, a castigat intr-un final pierdut, dar muncit, iar la masa 2, Taran Sebastian a castigat un final de turnuri neasteptat, dar experienta si-a spus cuvantul, chiar daca are numai 10 ani. Au fost cateva ratari, dar toti 3 au jucat deliberat, decisiv si agresiv.
 
 
Sa mentionam si celelalte medalii obtinute individual, toate 3 de argint: Mihai Florin, Constandache Ciprian si Bighiu Rares.
 
Trecand de acest rezumat, felicitam toti copiii de la ACS SMART GALATI pentru atitudinea lor!
 
De asemenea, felicitam si celelalte echipe galatene ce-au obtinut medalii.
 
Ne vedem cu totii la FESTIVALUL PROGOLOS 17-20 august 2017!
 
www.smartgalati.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *