FISCA 207 – VENIM!

16178

 

      A.C.S. SMART GALAȚI participă zilele acestea la Festivalul International de Sah Cap Aurora

 

Astăzi și mâine, jucători, antrenori, părinți, vor pleca toți să joace șah la briza mării. Ținând cont că și anii trecuți am avut rezultate excelente, și anul ăsta ne așteptăm la rezultate deosebite, mai ales că e un turneu foarte important pentru pregătirea la Campionatele Naționale pe echipe.

 

Delegația va fi coordonată de președintele Lucian Gîlea, unde va fi sprijinit și de Mihailiuc Flavius, Dăianu Cristian și Dănuț Radu, care deși au declarat că merg în concediu, vor avea grijă și de comportamentul juniorilor la partidele de șah. Dacă mai punem că si Vicepreședintele Mihai Victor este prezent, putem spune că toată conducerea ACS SMART GALAȚI a plecat să cucerească Marea Neagră!

 

 Lucian Gîlea: ‘‘’Plecăm cu gandul la rezultate bune combinate cu multa distractie. ”

 

 Flavius Mihailiuc: ‘’ Am înființat deja un grup pe whatsup, si vom crea si unul pe facebook, unde toată lumea prezentă de la ACS SMART GALATI are acces. Pentru o mai ușoară cale de comunicare, aici vom înștiința pe fiecare atunci când organizăm acțiuni extra: board games, fotbal pe nisip, carti de joc, plimbari, iesiri prin alte statiuni. Un fel de Gps al clubului 😀 ‘’

 

După ce ne întoarcem, acțiunile clubului vor reveni la normal: mai uniti, mai puternici, mai SMART, mai negri! 😀

 

P.S. – veti avea parte, pe facebook, de poze pe toata durata turneului! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *