CUPA PHOENIX GALATI – POIANA PINULUI BUZAU

tabara_poiana_pinului

Zilele astea clubul nostru a participat la Cupa Phoenix, una dintre cele mai frumoase concursuri la nivel national, unde orasul nostru se prezinta mereu cu numerosi jucatori.

Astfel, A.C.S SMART GALATI a avut cea mai mare delegatie din Galati: copii, jucatori seniori, antrenori, parinti. Echipa a fost coordonata de presedintele clubului – Lucian Gilea, care a fost de altfel si arbitru sef al competitiei.

Sa enumeram atat premiile castigate, cat si atitudinea jucatorilor:

Mihai Florin – Locul 1 la sub 12 ani, locul 2 general la concurs 14 ani. Un rezultat excellent, asa cum Florin al nostru ne-a obisnuit de fiecare data.

Mihailiuc Flavius – Locul 2 la sub 1900.

In schimb, trebuie sa evidentiem, chiar daca nu au reusit premii, si urmatorii jucatori:

Taran Sebastian – a jucat mereu la primele mese, a iesit pe locul 4 la general, pierzand podiumiul la mustata, la numai jumate de punct de bucholtz.

Antohi Rares – mereu si el in fata, a pierdut ultima runda la Sebastian, fapt ce demonstreaza ca juniorii nostril ajung sa se bata in ultima runda intre ei pentru podium.

Ungureanu Florin – Recent transferat la ACS SMART GALATI, a reusit pentru prima oara obtina 4 puncte, asta datorita faptului ca este un jucator muncitor si priveste sahul precum o pasiune necesara. Admiram si atitudinea fiului, Ungureanu Cristian, care a dobandit calitatile tatalui si trudeste la fiecare partida.

Marcu Andrei-Denis, Iovu Rares – un turneu unde s-a acumulat experienta, si cu siguranta ii va ajuta pe viitor.

Salutam totodata:

– clasarea pe primul loc seniori a galateanului nostrum, maestro international – Manolache Marius.

– progresul in ultima perioada a lui Dumitrascu Cezar de la CS SAH CLUB GALATI, ce s-a clasat pe locul 3 la sub 10 ani.

– locul 1 la veterani a domnului maestru Tufa Mihai, care se mentine si creeaza probleme adversarilor la fiecare turneu, si clasarea domnisoricai Preda Maria pe locul 3, ambii de la Diana Galati.

Tinem sa felicitam toti participanti si sa multumim domnului Iordachescu Sorin pentru organizarea nemaipomenita. Abia asteptam sa revenim si la anul. 🙂

p.s. – in continuare, ne pregatim pentru Campionatele Nationale pe echipe juniori din Iasi. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *