SUSTINE COPIII SA FACA SAH!

DIRECTIONEAZA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT CATRE COPIII CARE FAC SPORT

PENTRU UNII DINTRE COPIII NOSTRI, 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT AL COMPANIEI PE CARE O REPREZINTI POATE INSEMNA SUSTINEREA FINANCIARA SI ACCEDEREA LA MAREA PERFORMANTA. PANA PE 31 DECEMBRIE 2016 POTI SA DIRECTIONEZI FARA COST, 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT AL COMPANIEI PE CARE O REPREZINTI PENTRU SUSTINEREA ACTIVITATILOR SPORTIVE ALE CLUBULUI.

Aceasta procedura nu implica niciun cost. Pentru a putea fi scazuta din impozitul pe profit aferent anului fiscal curent, suma redirectionata nu poate fi mai mare de 5 la mie din cifra de afaceri, iar platile trebuie facute pana la data de 31 decembrie.

Cheltuiala cu sponsorizarea poate reduce impozitul de plata cu suma integrala a sponsorizarii oferite.
PRACTIC, DIN SUMA AFERENTA DE PLATA A IMPOZITULUI PE PROFIT, 20% POT FI ACORDATI CA SPONSORIZARE CATRE CLUB IAR COMPANIA SA PLATEASCA RESTUL CATRE STAT.

Sponsorizarea de acest tip are ca beneficiu reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizarii, în conditiile legii – Legea 32/1994. Modalitatea de directionare este prin incheierea unui contract de sponsorizare intre companie si club, cu valoarea sumei calculate ca 20% din impozitul pe profit (sau mai mica), care va reprezenta o cheltuiala deductibila.

Pentru informatii si incheiere contracte putem fi contactati la numarul de telefon 0749052523 – Gilea Lucian

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *